Boende

CLARION HOTEL AMARANTEN

På Clarion Hotel Amaranten bor du endast ett par minuter från centralstationen, shopping, nöjen, kultur och sevärdheter. Hotellet är beläget på natursköna Kungsholmen med charmiga kvarter, vackra kåkar och strandpromenader utefter Stockholms glittrande vatten. Här i kvarteren finner ni även ett stort utbud av restauranger, barer och unika butiker. Utanför hotellets dörr finns tunnelbanan som tar dig till Kungsträdgården och citys butiker på bara fyra minuter.

Boende
Hos oss sover ni gott i nybäddade sängar och vaknar sedan till en stor härlig frukostbuffé med mängder av ekologiska produkter och självklart flera olika alternativ för allergiker. Vi har nöjet att erbjuda moderna fullt utrustade hotellrum, många renoverade 2014/2015. Som gäst på hotellet har du fri tillgång till gym, pool och bastu i vår relaxavdelning samt trådlöst internet på hela hotellet.

Restaurang & faciliteter
Restaurang Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är vår Manhattaninfluerade restaurang med moderna och gränsöverskridande matkombinationer. Vi ger er personliga och lekfulla tolkningar, kombinerar de bästa smakerna multikulturella Manhattan har att erbjuda med lokala råvaror och specialiteter. Kitchen & Table är Fun Dining!
Clarion Hotel Amaranten erbjuder en spännande mötesplats, mat och dryck med hög kvalitet samt personlig service i en skön atmosfär. Här trivs såväl internationella gäster som grannarna i området och det är förstås människorna som skapar stämningen i vårt vardagsrum.

Välkommen till Clarion Hotel Amaranten – Stockholm och Kungsholmens levande mötesplats!