Om tävlingen

OM TÄVLINGEN

Välkommen till Media Olympics – Sveriges största triathlontävling för mediebranschen! Hitta din distans nedan och gör dig redo för sommarens stora utmaning. Simma, cykla och spring i hjärtat av Stockholm inför tusentals personer i publiken. Det blir en upplevelse utöver det vanliga.
Tävlingen kommer att genomföras på avspärrade gator i centrala Stockholm. Växlingsområdet för motionstävlingen, tävlingens mittpunkt, är beläget vid Stadshuset. Målgången är precis som för eliten vid Stockholms Slott.

På Skeppsbron, i direkt anslutning till tävlingsområdet kommer Slottsbyn som är vårt expoområde att finnas. Nummerlappar hämtas i Slottsbyn.

Tävlingen är en lagtävling om 3 personer där minst en kvinna måste ingå i laget, tillsammans tar vi oss igenom alla tre sträckor och summerar ihop tiderna för att få en gemensam sluttid. Vi kommer att kora de tre bästa lagen som får mycket fina priser, sedan bästa lagnamnet, bästa manliga och kvinnliga tid + utlottningar av olika priser så att alla har möjligheten att vinna.

Prisutdelningen kommer att äga rum under en gemensam middag som arrangeras senare samma kväll.